Brosjyrer

Matrix-gasspeis-Faber-brosjyre

Faber MatriX-serien 2019-2020 NO

Matrix er den nyeste modellen i sortimentet til Faber, og passer perfekt til alle som ønsker seg en eksklusiv peis. Siden peisen er bygget opp av moduler, kan du tilpasse peisen slik du ønsker, noe som gjør denne peisen til noe helt unikt. Du kan selv velge om du vil ha innsyn til peisen gjennom én, to eller tre flater.

Peisen leveres nå med ny Honeywell-styring med ITC-styring med app som standard, som gir mange fordeler. Se alle modellene i MatriX-serien i vår brosjyre.

Faber-elektrisk-peis-Matrix-brosjyre

Faber e-MatriX-serien 2019-2020 NO

Faber e-MatriX er en av de nyeste modellene av elektrisk peis i sortimentet til Faber. Dette er en elektrisk peis ulikt noe annet som finnes på markedet. Peisinnsatsen skal integreres i hjemmet og kan bygges inn i en vegg, eller plasseres utenfor en rett vegg og rammes inn.

Med den patenterte teknologien i Opti-myst får du et naturtro og ektefølt flammebilde. Dette er en peis som passer inn i alle hjem. Her kan du lene deg godt tilbake, og bruke fjernkontrollen for å styre flammene. Se alle modellene i e-MatriX-serien i vår brosjyre.

Faber-innebygd-gasspeis-brosjyre

Faber innebygd gasspeis in 2019-2020 NO

Faber har i mer enn 175 år utviklet og produsert kvalitetspeiser, og er blitt en spesialist på innebygd gasspeis. I tillegg til den populære MatriX-serien, leverer vi seriene Aspect, Respect, Relaxed, Triple, Duet og Concept.

Vi har et bredt utvalg peisinnsatser for innbygging i høy kvalitet. I vår nettbutikk finner du fullstendig produktpakker for våre gasspeiser, som inkluderer håndverker/gasstekniker, montering og alt utstyr. Alt som skal på plass for en gasspeis klar til bruk i ditt hjem. Se alle modellene for innebygget gasspeis i vår brosjyre.

Faber-frittstående-gasspeis-brosjyre

Faber frittstående gasspeis 2019-2020 NO

En frittstående gasspeis gir mange muligheter og kan plasseres akkurat der du ønsker. Alt du trenger er tilgang til en yttervegg for avgassrør.

Faber gasspeis er for deg som ønsker en kvalitetspeis med enestående design, og som ønsker komforten med en gasspeis som kan kontrolleres via fjernkontroll eller app. Fjernkontroll/app lar deg justere både varmeeffekt og flammeeffekt. Vi har flere frittstående gasspeiser av høy kvalitet og med et enestående design i vårt sortiment – blant annet seriene Blokhus, Farum, Fyn, Jelling, Odense, Vaska, Vejen og Skive. Se alle i vår brosjyre.

Faber-utendørs-gasspeis-utepeis-brodjyre

Faber utendørs gasspeis 2019-2020 NO

For nordmenn som vet å sette pris på sommeren, er utepeis et ypperlig hagetilbehør. Et varmende og knitrende flammebilde, gjør at du kan tyvstarte sommeren tidlig i vårmånedene, men også forlenge sesongen når temperaturene synker på høsten.

En utendørs gasspeis og gassfakler skaper en illusjon av varme året rundt, og uterommet får en atmosfære og varme som gjør at du kan utvide utesesongen. Varmen fra peisen skaper herlige sittesoner som gir deg mulighet til å skape det utemiljøet du drømmer om. Se alle modellene i vår brosjyre.

Dimplex-elektrisk-peis-brosjyre

Dimplex Connect 2019-2020 NO

En elektrisk peis er ikke lenger hva det var. Med den unike Dimplex-teknologien får du et naturtro og ektefølt flammebilde. Samtidig åpner det opp for at langt flere kan nyte den gode stemningen som oppstår rundt flammene.

Dimplex Connect-serien består av flere modeller, både frittstående og for innbygging. Peisen kan plasseres akkurat der du ønsker, da du kun trenger en stikkontakt. Peisen blir raskt et midtpunkt i rommet, enten det er i en privateid leilighet, en hotellobby, bar eller restaurant. Se alle modellene i vår brosjyre.

Dimplex-elektrisk-peis-frittstående-vegg-brosjyre

Dimplex Create 2019-2020 NO

Uansett hvilken smak og stil du har, har Dimplex en drømmepeis som passer ditt budsjett. Noen av modellene i Dimplex Create-serien har også HDTV-teknologi, som gir både lyd og bilde av de dansende flammene. Enkelte modeller har også 3D-illusjon av røyk og flammer.

Uansett hvilken peis du velger, vil den bli akkurat det lune og innbydende samlingspunktet du alltid har ønsket deg. Se alle modellene i vår brosjyre.