Faber MatriX – vinner av «årets produkt» 2020

Faber MatriX – vinner av «årets produkt» 2020
16. februar 2021 @Tone

Den nyeste serien i sortimentet til Faber er tildelt prisen «årets produkt» av Plus X Award – verdens største prisutdeling for innovasjon innen teknologi, sport og livsstil.

Av: Chili Media 

Vi mener at den moderne peisen skal være et praktisk, elegant og et effektivt alternativ.

Peiskos skal være enkelt, slik at du kan nyte det så ofte du vil – enten det er når du spiser en rask frokost eller når du samler gode venner til et middagsselskap.

Med den nyeste serien vår «Faber MatriX» har vi jobbet hardt for å forene faktorene vi mener skaper en god peisopplevelse.

Gleden er derfor stor når vi nå er kåret til «årets produkt» av Plus X Award – verdens største prisutdeling for innovasjon innen teknologi, sport og livsstil.

LES OGSÅ: Alt du trenger å vite om gasspeis inne og ute

Elektrisk-peis

En funksjonell peis av høy kvalitet med unikt design

Faber MatriX er en eksklusiv serie med moderne peiser for innbygging av høy kvalitet og enestående design, som opererer på gass, (bio-) propan eller elektrisitet.

Ifølge juryen utmerker Faber MatriX seg i fire av de syv sentrale kategoriene: høy kvalitet, design, brukervennlighet og funksjonalitet. De trekker også frem at de fire kriteriene kombinert, gir en unik sikkerhet ved bruk av peisen.

Her er juryens fulle begrunnelse:

«MatriX-serien byr på det aller beste fra peisprodusenten Faber. Alle peisene er utstyrt med den nyeste Honeywell-teknologien, som sørger for at alle nødvendige sikkerhetsaspekter er i henhold til den beste standarden.»

«Peisen er enkel å håndtere med Faber sin ITC-app, som reagerer umiddelbart ved et tastetrykk. Hver peisinnsats tilpasses og bygges inn i hjemmet etter kundens ønsker og krav, samt funksjon og design, og kan leveres med elektrisitet eller gass (naturgass eller propan) som energikilde.»

Gasspeis-inne

MatriX-serien er peisinnsatser som bygges inn i veggen og dermed gir unike muligheter for enestående design.

ITC-appen (Intelligent Technical Control) er utviklet for at du enkelt skal kunne kontrollere flammer og varmefunksjon på peisen fra mobilen, og har en rekke smarte funksjoner:

  • Temperaturstyring og termostat med automatisk justering etter varmebehov
  • Ingen pilotflamme – peisen startes umiddelbart ved behov
  • Valg av ulike prefabrikkerte flammebilder der peisen endrer flammebilde ved å kombinere trinnløs justering av gass og antall brennere i drift
  • ECO-modus som sparer energi (opp til 70 prosent), samtidig som peisen gir et flott flammebilde
  • Tidsprogram/ukeprogram for økonomistyring
  • Bluetooth-kommunikasjon mellom styresystem og fjernkontroll, telefon eller nettbrett

LES OGSÅ: Peisinnsats – finn modellen som passer dine behov

Vårt utvalg av gasspeis fra MatriX-serien:

Vårt utvalg av elektrisk peis fra MatriX-serien:

LES OGSÅ: Innebygd peis – her er ekspertens beste tips

En ledende peisprodusent i mer enn 175 år

Faber er en merkevare med mer enn 175 års erfaring med utvikling og produksjon av peiser. Peisene er utviklet med presisjon og ekspertise fra hovedkvarteret i Heerenveen, Nederland.

– Vi jobber kontinuerlig mot at våre produkter av gasspeis og elektrisk peis skal gi det mest realistiske, vakre og oppsiktsvekkende flammebildet på markedet, samtidig som at designet til peisen gjør den til et midtpunkt i hjemmet når den er slått av, sier Frank van Roojen, markedsføringsansvarlig ved hovedkontoret til Faber.

For å få til dette, produseres alle produkter fra hovedkvarteret i Nederland, med et unikt øye for detaljer.

– Vi kopierer aldri teknologi. Vi er en innovatør som utvikler. Vi skaper produkter som skal ha best mulig holdbarhet, være så energieffektive som mulig og har fokus på bruk av bærekraftige komponenter, sier han.

– Faber er en pioner innen flammeteknologi for gasspeis. I løpet av de siste tiårene har Faber utviklet og introdusert en rekke nye og patenterte gassbrennere som har satt ny standard i markedet, avslutter han.

Flere peismodeller i vårt sortiment: