Lær mer om ulike brennertyper til gasspeis

Lær mer om ulike brennertyper til gasspeis
25. september 2019 Faberpeis

Visste du at det finnes forskjellige valg av brennertyper til din Faber-peis? Her er en oversikt over alle, slik at du enkelt kan velge løsningene som passer for deg.

Brennertyper

Faber leverer fire ulike brennertyper som alle gir rikelig med varme, og sørger for en hyggelig atmosfære både inne og ute. Brennertypene er designet for å dekke ulike behov, og derfor har vi laget en enkel oversikt over de ulike flammebildene og deres funksjon.

 

Step Burner/Trinnbrenner

Faber Step Burner er en revolusjonerende brenner som er utviklet av Faber. Her kan du justere flammebildet og varmeeffekten på en unik måte. På full styrke ses flammene over hele bredden til peisen. Trenger du mindre varme, konsentrerer flammene seg i midten av brenneren.

Brenneren har også en ny funksjon som er døpt “Ecoboost”. Med denne funksjonen kan du redusere gassforbruket med hele 70 prosent.

 

Log Burner/Kubbebrenner

Dette flammebildet kommer med et keramisk kubbesett som gjør at flammen sentreres i midten. Med Log Burner kommer flammene ut fra de keramiske trestammene.Kubbebrenneren kan sammenlignes med et lite leirbål, og gir den mest realistiske “vedfyrte” flammeopplevelsen.

Perfekt for deg som ønsker å invitere familie og venner til leirstemning inn i en varm og komfortabel stue.

 

Log Burner 2.0/Kubbebrenner 2.0

Ved hjelp av et antall innovative teknikker er de brennende vedkubbene tatt et steg videre med Log Burner 2.0. Her er det flere brennere som kan reguleres i fire posisjoner, høy, lav, foran og bak.

Brenneren kan kombineres med Symbio lysmodulen, som gir et nydelig og glødende flammebilde. Den har også smart regulering av termostaten med “ECOboost”, som reduserer gassforbruket.

 

Emberbed Burner/S-brenner

Enkel og sterk er et ord som beskriver essensen av denne brenneren. Emberbed Burner sørger for å fordele flammene over hele peisens bredde i en elegant, buet form.Det er er ved hjelp av en bøyd rørbrenner at Faber har klart å lag en fantastisk flamme her.

Brenneren gir flammebildet en dybdeeffekt, og leveres med vedkubber eller Carrera-steiner.

 

Flat Burner/Flatbrenner

Mote bestemmer ikke bare hvordan klær og interiør skal se ut, men også peisdesign.Flat Burner er en brenner som sprer flammene jevnt over hele peisens bredde, og gjør det mulig å utvikle peiser i alle mulige forskjellige former.

Med denne brenneren kan du også velge mellom tre ulike typer dekor; vedkubber, gråstein eller Carrera-stein.

 

Symbio lysmodul

Symbio-lysmodulen kombinerer optimal stemning med et lavt energiforbruk. Dersom du har en peis mest for stemningen, og litt mindre for varmeproduksjon, anbefaler vi Symbio.

Du kjenner til det: Veden har brent opp og etterlater seg rødglødende kull. Kullet generer mye varme, som ikke alltid er ønskelig. Symbio genererer ikke varme, men gir stemningen med energibesparende LED-moduler, og du kan skru av og på “kullet” etter eget ønske.

I nettbutikken vår finner du alle våre modeller av gasspeis, og ved bestilling kan du velge hvilken type brenner du ønsker for din moderne gasspeis.