Faber e-MatriX 800/500-I
  • Faber e-MatriX er en unik elektrisk peis med et fantastisk flammebilde. Et perfekt alternativ for deg som ikke kan sette inn en vedfyrt peis eller gasspeis.
    Faber-e-Matrix-800-500-I-ensidig-innebygd-elektrisk-peis
  • Faber-e-Matrix-800-500-I-ensidig-bygget-inn-elektrisk-peis
    Få den fantastiske følelsen av en brennende peis i hjemmet. Et sted hvor alle kan slappe av og lade batteriene.
  • Faber-e-Matrix-800-500-I-ensidig-integrert-elektrisk-peis
    Den elektriske peisen integreres i veggen og tar derfor minimalt med plass i hjemmet. Alt du trenger for tilkobling er strøm og vann for å skape effekten i Opti-Myst.

Faber e-MatriX 800/500-I

kr 80 500

En moderne, elektrisk peis med glass i front for innbygging. Krystallklart glass gir et flott flammebilde. Utstyrt med fjernekontroll eller ITC-styring.

000

Tilleggsinformasjon

Vekt 125 kg
Dimensjoner 127,3 × 64,3 × 106 cm
Teknologi

Dekor

Lys

Avgitt effekt (kW)

Mål

Vekt

95

Strømtilførsel

Utstyr som følger med

Faber e-MatriX er en av de nyeste modellene av elektrisk peis i sortimentet til Faber. Dette er en elektrisk peis ulikt noe annet som finnes på markedet. Peisinnsatsen skal integreres i hjemmet og kan bygges inn i veggen, eller integreres utenfor en rett vegg ved innbygging.

Faber e-MatriX 800/500-I er ensidig og har glass og innsyn på én flate. Peisen gir deg den fantastiske følelsen av en brennende peis uten at du trenger pipe eller pipeløp. I tillegg gir MatriX-serien muligheten for et helt individuelt design. Den elektriske peisen er utstyrt med den patenterte teknologien i Opti-myst, som gir et naturtro og ektefølt flammebilde . Denne peisen passer godt inn i alle hjem. Med denne peisen kan du lene deg godt tilbake, og bruke fjernkontroll for å styre flammene.