Faber e-MatriX 800/500-II Høyre
 • Faber e-MatriX er en unik elektrisk peis med et fantastisk flammebilde. Et perfekt alternativ for deg som ikke kan sette inn en vedfyrt peis eller gasspeis.
  Faber-e-MatriX-800-500-II-tosidig-peis-elektrisk
 • Faber-e-MatriX-800-500-II-tosidig-peis-elektrisk-høyre
  Den elektriske peisen integreres i veggen og tar derfor minimalt med plass i hjemmet. Alt du trenger for tilkobling er strøm og vann for å skape effekten i Opti-Myst.
 • Faber-e-Matrix-800-500-I-ensidig-bygget-inn-elektrisk-peis
  Få den fantastiske følelsen av en brennende peis i hjemmet. Et sted hvor alle kan slappe av og lade batteriene.

Faber e-MatriX 800/500-II Høyre

kr 70 500

Peis uten pipe? Med en elektrisk peis som Faber e-MatriX får du en unik opplevelse. Denne modellen har glass på to sider og egner seg montering i hjørne.

 • Faber e-MatriX er en peisinnsats som må bygges/kles inn. Peiskassen er konstruksjonen som bygges rundt peisinnsatsen. Dette kan du gjøre selv, eller ved hjelp av håndverker.

  Ved kjøp av e-Matrix tilbyr vi en komplett peiskassepakke som inkluderer håndverker og alt nødvendig utstyr.

  Valget du får opp under er tilpasset peis-modellen du har valgt ut.

  Pakken er helt frivillig, og ønsker du kun å kjøpe peisinnsatsen, klikker du på det nederste alternativet. 

  • 23500 kr
  • kr
000

Tilleggsinformasjon

Vekt 125 kg
Dimensjoner 127.3 × 64.3 × 106 cm
Teknologi

Dekor

Lys

Avgitt effekt (kW)

Mål

Vekt

95

Strømtilførsel

Utstyr som følger med

Faber e-MatriX er en av de nyeste modellene av elektrisk peis i sortimentet til Faber. Dette er en elektrisk peis ulikt noe annet som finnes på markedet. Peisinnsatsen skal integreres i hjemmet og kan bygges inn i veggen, eller integreres utenfor en rett vegg ved innbygging.

Faber e-MatriX 800/500-II er tosidig og har glass og innsyn på to flater. Peisen kan bestilles som høyrestilt eller venstrestilt. Denne modellen er høyrestilt.

Peisen gir deg den fantastiske følelsen av en brennende peis uten at du trenger pipe eller pipeløp. I tillegg gir MatriX-serien muligheten for et helt individuelt design. Den elektriske peisen er utstyrt med den patenterte teknologien i Opti-myst, som gir et naturtro og ektefølt flammebilde . Denne peisen passer godt inn i alle hjem. Med denne peisen kan du lene deg godt tilbake, og bruke fjernkontroll for å styre flammene.