Faber e-MatriX 800/500-II Venstre
  • Faber e-MatriX er en unik elektrisk peis med et fantastisk flammebilde. Et perfekt alternativ for deg som ikke kan sette inn en vedfyrt peis eller gasspeis.
    Faber-e-MatriX-800-500-II-tosidig-peis-elektrisk-venstre
  • Faber-e-MatriX-800-500-II-tosidig-peis-elektrisk-venstre-elpeis
    Faber-e-MatriX-800-500-II-tosidig-peis-elektrisk-venstre
  • Faber-e-Matrix-800-500-I-ensidig-bygget-inn-elektrisk-peis
    Få den fantastiske følelsen av en brennende peis i hjemmet. Et sted hvor alle kan slappe av og lade batteriene.

Faber e-MatriX 800/500-II Venstre

kr 81 075

En moderne, tosidig elektrisk peisinnsats for innbygging i vegg eller hjørne. Utstyrt med Opti-Myst flammeteknologi, for et naturtro og ekte flammebilde.

000

Tilleggsinformasjon

Vekt 125 kg
Dimensjoner 127,3 × 64,3 × 106 cm
Teknologi

Dekor

Lys

Avgitt effekt (kW)

Mål

Vekt

95

Strømtilførsel

Utstyr som følger med

Faber e-MatriX er en av de nyeste modellene av elektrisk peis i sortimentet til Faber. Dette er en elektrisk peis ulikt noe annet som finnes på markedet. Peisinnsatsen skal integreres i hjemme og kan bygges inn i veggen, eller integreres utenfor en rett vegg ved innbygging.

Faber e-MatriX 800/500 II er tosidig og har glass og innsyn på to flater. Peisen kan bestilles som høyrestilt eller venstrestilt. Denne modellen er venstrestilt.

Peisen gir deg den fantastiske følelsen av en brennende peis uten at du trenger pipe eller pipeløp. I tillegg gir MatriX-serien muligheten for et helt individuelt design. Den elektriske peisen er utstyrt med den patenterte teknologien i Opti-myst, som gir et naturtro og ektefølt flammebilde . Denne peisen passer godt inn i alle hjem. Med denne peisen kan du lene deg godt tilbake, og bruke fjernkontroll for å styre flammene.