Faber e-MatriX 800/650-II Høyre
  • Faber e-MatriX er en unik elektrisk peis på markedet. Med Opti-Myst får du et realistisk flammebilde, og garantert den gode stemningen fra en brennende peis.
    Faber-e-MatriX-800-650-II-elektrisk-tosidig-peis-høyre-best-i test
  • e-MatriX-800-650-II-elektrisk-peis-moderne-pris-høyre
    Nyt den fantastiske følelsen av en brennende peis i stuen, uten at du trenger skorstein eller pipe.

Faber e-MatriX 800/650-II Høyre

kr 90 160

E-MatriX skiller seg fra andre elektriske peiser på markedet. Denne modellen har innsyn til flammene fra to sider og egner seg for innbygging i hjørne.

000

Tilleggsinformasjon

Vekt 135 kg
Dimensjoner 127,3 × 64,3 × 123 cm
Teknologi

Dekor

Lys

Avgitt effekt (kW)

Mål

Vekt

98

Strømtilførsel

Utstyr som følger med

Faber e-MatriX er en av de nyeste modellene av elektrisk peis i sortimentet til Faber. Dette er en elektrisk peis ulikt noe annet som finnes på markedet. Peisinnsatsen skal integreres i hjemmet og kan bygges inn i veggen, eller integreres utenfor en rett vegg ved innbygging.

Faber e-MatriX 800/650-II er tosidig og har glass og innsyn på to flater. Peisen kan bestilles som høyrestilt eller venstrestilt. Denne modellen er høyrestilt.

Peisen gir deg den fantastiske følelsen av en brennende peis uten at du trenger pipe eller pipeløp. I tillegg gir MatriX-serien muligheten for et helt individuelt design. Den elektriske peisen er utstyrt med den patenterte teknologien i Opti-myst, som gir et naturtro og ektefølt flammebilde . Denne peisen passer godt inn i alle hjem, da du kun trenger å koble til stikkontakten. Med denne peisen kan du lene deg godt tilbake, og bruke fjernkontroll for å styre flammene.