Faber e-MatriX 800/500-RD (Romdeler)
 • Faber e-MatriX 800/500 RD er en elektrisk peis som fungerer som en romdeler. En peis som garantert blir et midspunkt i rommet.
  Faber-e-Matrix-500-800-rd-best-i-test-innebygd-elektrisk-peis-pris
 • Faber e-Matrix-800-500-RD-romdeler-elektrisk-peis-gjennomsyn-pris
  e-MatriX er en av de nyeste og mest moderne modellene av elektrisk peis du finner på markede, og er perfekt for deg som ikke har pipe eller pipeløp.
 • Faber e-Matrix-800-500-RD-romdeler-elektrisk-peis-pris
  Peisen integreres og bygges inn som en romdeler i rommet. Tre sider med glass gir godt gjennomsyn og holder likevel rommet åpent og luftig.

Faber e-MatriX 800/500-RD (Romdeler)

kr 74 300

Peis som romdeler? E-MatriX RD er en elektrisk peis for innbygging med innsyn fra tre sider, utstyrt med krystallklart glass og moderne flammeteknologi.

 • Faber e-MatriX er en peisinnsats som må bygges/kles inn. Peiskassen er konstruksjonen som bygges rundt peisinnsatsen. Dette kan du gjøre selv, eller ved hjelp av håndverker.

  Ved kjøp av e-Matrix tilbyr vi en komplett peiskassepakke som inkluderer håndverker og alt nødvendig utstyr.

  Valget du får opp under er tilpasset peis-modellen du har valgt ut.

  Pakken er helt frivillig, og ønsker du kun å kjøpe peisinnsatsen, klikker du på det nederste alternativet. 

  • 23500 kr
  • kr
000

Tilleggsinformasjon

Vekt 127 kg
Dimensjoner 128.3 × 65.8 × 108 cm
Teknologi

Dekor

Lys

Avgitt effekt (kW)

Mål

Vekt

95

Strømtilførsel

Utstyr som følger med

Faber e-MatriX 800/500-RD (Room Divider/Romdeler) er peisen for deg som ønsker en romdeler i hjemmet. E-MatriX er en av de nyeste modellene av elektrisk peis i sortimentet til Faber, men også på markedet.

Elpeisen er tresidig og gir deg innsyn til flammebildet på tre sider, og med den patenterte teknologien i Opti-myst får flammene et naturtro og ektefølt flammebilde. Peisen integreres inn i rommet og deler av rommet på en naturlig og flott måte. Denne peisen passer godt inn i alle hjem. Med denne peisen kan du lene deg godt tilbake, og bruke fjernkontroll for å styre flammene.