Faber Danville Messing
  • Faber Danville er en stilren elektrisk peis som passer inn i alle hjem. Peisen kan plasseres inntil veggen. Med komplementerende dekorasjon som på bildet, blir den raskt en del av interiøret.
    Faber-danville-messing-elektrisk-peis-pris
  • Faber-danville-messing-antikk-elektrisk-peis-pris
    Peismodulen leveres klar til bruk straks du har fått den inn i hjemmet.

Faber Danville Messing

kr 19 901

En fritttående elektrisk peis. Denne modellen i messing gir et antikk utrykk, og passer for deg som ønsker eleganse og glamour. Utstyrt med varmeeffekt.

000

Tilleggsinformasjon

Vekt 17 kg
Dimensjoner 63,7 × 32,7 × 71,6 cm
Teknologi

Vekt

14

Dekor

Avgitt effekt (kW)

Lys

Mål

Strømtilførsel

Utstyr som følger med

Faber Danville er en stilren, elektrisk peis som du enkelt installerer i hjemmet. Den frittstående peisen kan leveres med ramme i svart eller messing, og gir raskt et nytt og stilfullt utrykk i interiøret i hjemmet og enkeltrom. Denne modellen i messing gir et antikk utrykk, og passer for deg som ønsker eleganse og glamour. Peisen er komplett med varmeeffekt, der du har varmeinnstillinger på 1 kW eller 2 kW.

Brennkammeret er utstyrt med vedkubber og halogen-belysning som gjør at flammebildet ser ekte ut. Flammeteknologien i Opti-Myst sørger for tredimensjonale og naturtro flammer. Varmen i peisen justerer du enkelt med fjernkontrollen som følger med. Dette er en utmerket peis for deg som ønsker peiskos, men som ikke har skorstein eller pipeløp.