Tegn drømmepeisen inn i egen stue

Tegn drømmepeisen inn i egen stue
15. desember 2018 Faberpeis
Faber-peis-tegn-peis-rom-hjem-tips-app

Har du lyst til å se hvordan din Faber peis tar seg ut i hjemmet? Med applikasjonen SketchUp kan du plassere peisen hvor som helst og se resultatet.

Av: Chili Publications Produkt i toppbilde: Faber MatriX (gasspeis)

Det er ingen hemmelighet at peisdesign er blitt stadig viktigere for dagens forbrukere – ikke minst hvordan din fremtidige peis tar seg ut i hjemmet.

For å finne riktig modell, størrelse og uttrykk på din fremtidige peis, gjelder det å se hvordan den passer inn – og det kan du gjøre med alle modellene i sortimentet til Faber.

LES OGSÅ: Frittstående peis – et praktisk, enkelt og dekorativt valg

Se hvordan peisen blir i din egen stue

SketchUp er en applikasjon der du kan tegne eller legge inn 3D-tegninger av ditt hjem, og deretter velge ut konkrete og tredimensjonale produkter fra ulike leverandører som du kan plassere inn i rommet.

Hele sortimentet av stemningspeiser fra Faber er tilgjengelig i SketchUp. Alt du trenger å gjøre er å søke opp «Faber Fireplace» i menyen kalt SketchUp Warehouse, og alle modellene vil være tilgjengelig. Modellene kan du deretter importere inn i ditt eget design, enten du ønsker å se hvordan peisen tar seg ut i stuen, på kjøkkenet eller soverommet.

Faber-peis-sortiment

I SketchUp finner du alle modellene i sortimentet til Faber. Søk opp “Faber Fireplace” og alle modellene vil være tilgjengelig i 3D for plassering inn i designet ditt.

Du kan laste ned basisversjonen av SketchUp gratis for både iPhone og Android, eller for PC eller Mac. Programmet gjør det hele veldig morsomt, og er noe du kan gjøre alene eller sammen med noen.

Last ned programmet og prøv deg frem. Hvis du står fast, kan du finne god hjelp av SketchUp-guruene på Youtube.

Designene dine kan du printe ut og ta med deg til din nærmeste Faber-forhandler. Oversikt over Faber sine forhandlere og installatører i landstrakte Norge, finner du her.

Peis-tegne-app-se-resultatet-egen-stue

FØR: Med applikasjonen “SketchUp” kan du se hvordan peisen blir seende ut i din egen stue.

Faber-peis-tegn-peis-rom-hjem-tips-app

ETTER: Her har vi satt inn en Faber MatriX i stuen for å se hvordan resultatet kan bli. Bildet kan du lagre og printe ut og ta med til din nærmeste forhandler.

Andre gode verktøy for å illustrere peis

Det finnes også en rekke andre gode verktøy og applikasjoner som kan hjelpe deg med å se hvordan peisen tar seg ut i rommet. To av disse er blant annet:

  • Houzz.com: Her kan du importere bilder fra hjemmet ditt og leke deg med en rekke produkter – også peis. Ønsker du samtidig en ny sofa som kler den flunkende nye peisen, er det naturligvis også mulig. Denne appen er også gratis, og kan lastes ned for både iPhone og Android.
  • Homestyler.com: Dette er en annen applikasjon spesielt laget for å designe ditt eget hjem. Her kan du også importere bilder fra eget hjem, men også ta bilder direkte i appen som henter opp 3D-bilder av rommet. Deretter kan du leke deg meg ulike produkter. Også her finner du peis, og en rekke andre flotte møbler, belysning og dekorasjon. Appen er gratis og kan lastes ned for iPhone og Android.
Skjermbilde-fra-Houzz-interiør-desing-hjem-app

HOUZZ: Det finnes flere gode verktøy for å leke deg med interiørdesign i eget hjem – blant annet Houzz og Homestyler. Også her kan du finne konkrete produkter og plassere dem rett inn i stuen, eller et annet rom du ønsker å innrede.